top of page

Advies bij jouw Leefstijl of Leeffase

Afhankelijk van de fase van je leven waar je je in bevindt, zijn er soms aangepaste noden op vlak van voeding. Dit kan zo zijn voor jou, of voor de mensen om je heen. Denk aan een (geplande) zwangerschap, je jonge kinderen die moeilijke eters zijn of jouw plan om te starten met een intensief sporttraject. Dit zijn allemaal redenen om extra stil te staan bij de aangepaste noden die je hebt op dat moment.
Soms zijn deze veranderingen geen 'fases', maar zijn het blijvende leefstijlkeuzes. Zoals de keuze voor een vegetarische of veganistische leefstijl. Wil je zeker zijn dat je dit optimaal aanpakt voor jezelf? Win dan professioneel advies in!
Afhankelijk van de reden van je adviesvraag, kan een eenmalig startadvies + 1 opvolgsessie volstaan. Terwijl in andere gevallen een opvolging op langere termijn wel gewenst is (bijvoorveeld tijdens de periode van een zwangerschap, om gewichtstoename op een gezonde manier onder controle te houden).

Verduidelijk bij je eerste contactname de reden van je adviesvraag, dan maken we een inschatting rond het nodige traject. De sessies worden afzonderlijk van elkaar geboekt en betaald, afgestemd op de gewenste opvolgingsduur.
Family Cooking
Praktische informatie
Opstartsessie - 1 uur
Opvolgsessies - 30 min (minimum 1)
Duur begeleiding: aantal opvolgsessies is afhankelijk van de adviesvraag
(1 keer per 2 a 4 weken)
Prijs: standaardtarieven
bottom of page