top of page

Begeleiding in de praktijk of Online?

Om van een voedingsbegeleiding een 'succesverhaal' te maken is er vaak geduld, tijd en uiteraard positieve motivatie en energie nodig!
Daarom is een traject, verspreid over een langere periode, vaak een zeer geschikte manier om jouw doelen te bereiken!
Echter, niet elke vraag naar voedingsadvies vraagt dezelfde aanpak. Soms kan zelfs ook een Online Begeleiding een oplossing zijn om een eerste grote stap in de goede richting te zetten. Lees hieronder hoe ik graag te werk ga.

Trajecten

 

Rond sommige thema's werken we in een traject. Dit wil zeggen een X-aantal sessies, verspreid over een vooropgestelde periode. 

We kiezen voor een traject omdat we weten dat we sowieso wat meer tijd nodig hebben om jouw vraag naar advies en begeleiding op een goede manier aan te pakken.

De onderwerpen waarbinnen een traject gevolgd kan worden zijn:
Vitaliteit (Energie, Gezondheid & Gewicht), Emo-eten en eetstoornissen (Relatie met Voeding) en Voedingsintoleranties & Low-Fodmap.

Zomer meisjes

OPGELET: Wens je een afspraak te verzetten? Gelieve dit ten laatste 48u vooraf aan te vragen. Laattijdige annulaties worden altijd aangerekend!

Losse Consultaties en Andere Adviezen

Niet elk advies vraagt een opvolging op de langere termijn. In dit geval kunnen er losse consultaties ingepland worden. Dit wil zeggen dat je 2 of enkele keren op afspraak op, zolang nodig blijkt.

Denk hierbij aan medische adviezen, adviezen bij een allergie of bij aangepaste voeding zoals vegetarisme of veganisme. 

Daarnaast ben je nooit verplicht in een traject te werken, je kan ongeacht de aard van het advies altijd werken via losse

consultaties. Deze worden dan vergoed via de standaardtarieven. 

Voorbereiden Jams

OPGELET:

Geboekte afspraken kunnen niet kosteloos verzet/geannuleerd worden! Indien je toch wenst te verplaatsen, staat hier een vergoeding tegenover.

(M.u.v. een geldig (dokters)attest)

Online Advies Vitaliteit&Gewicht

Soms is de motivatie wel daar, maar lijk je maar niet gestart te geraken. Een gaatje vinden in je agenda om tot hier te geraken lijkt haast onbegonnen werk... . 

In dit geval is een Online Begeleiding misschien wel iets voor jou!

Je kan kiezen uit een individuele begeleiding of een community ervaring.

 

De begeleiding bestaat dan onder andere uit een intake, gevolgd door digitale contactmomenten, die tussendoor worden aangevuld met coaching via Whatsapp en de nodige digitale tools per mail

 

Voor meer info rond de opties kan je terecht bij Online Begeleiding Vitaliteit.

Online leren.
bottom of page